CORAL XINO XANO

CORAL XINO XANO

47 BON MENÚ (Zöller / adapt. Ramon Marco)


PARTITURA








TEXT


Cambrer! Senyor!
Cambrer! Senyor!
Un bon menú. Un bon menú.

Vermut amb olives, patates fregides,
ous, cervell i fetge amb sang,
llebre i bon vi blanc. Bo! (bis)

Sopa a la bullabessa,
truita a la francesa i puré de rap,
consomé amb petxines,
gran guisat al parisien
i ous fets al gratén. (bis)

Pollastre rostit, molt ben rostit amb amanida,
Bon menú! Bon menú!
Bon menú Senyor! Tenim.
Pollastre rostit, molt ben rostit amb amanida,
Bon menú! Bon menú!
Bon menú Senyor! Bo!

Calamars i lluç i pops amb maionesa,
bacallà amb samfaina,
bacallà i gambes,
gambes, gambes a la planxa,
gambes a la plan
Llagosta amb llom,
amb sal, amb sal, amb sal, amb sal____
amb sal, amb sal, amb sal, amb sal,
amb salsa verda,
bon menú! bon menú! bon menú! senyor.

Xampany, xampany, xampany, xampany, xampany, xampany de bona marca,
bon menú, bon menú,
bon menú, senyor. Bo! (bis)

Fruita variada, fresca i escollida,
confitura d’albercoc
amb un dit de rom. Rom! (bis)

Crema, bunyolets de nata
o bé una cristina de pa de pessic
i de xocolata
i un tall de formatge blanc
i un de roquefort. (bis)

I després_____ i després
un gelat_____ un gelat
i un cafè_____ i un cafè
i que us faci bon profit!
I que us faci
I que us faci bon profit!
 

OBSERVACIONS


ÀUDIO/VÍDEO
Model per al conjunt (unió musical)
Model per a SOPRANOS (unió musical)
Model per a CONTRALTS (unió musical)
Model per a TENORS (unió musical)
Model per a BAIXOS (unió musical)

Model per a SOPRANOS (Víctor)
Model per a CONTRALTS (Víctor)
Model per a TENORS
Model per a BAIXOS (Víctor)

Altres interpretacions:
- Tornaveu